Archive | Personal RSS feed for this section

What makes me happy :))

25 Jan

inspired by one of diana rika sari’s post on her blog ūüôā

here they are simple things that make me happy…

1. all of disney movies… i mean here almost all of them… you name it.. princess diaries, aladdin, cinderella… they never ever fails me

2. watching movies in the cinema..

3. being in the middle of novel books and comics…

4. shopping in gramedia…

5. wearing my favourite shoes..

6. having my bi beside me ‚̧

7. eating delicious food..

8. in the middle of my pojoers clan…

9. hugging my favourite dolls under my blanket..

10. youtube-ing my favourite movie trailer…

11. cooking something and finish it…

12. walking around the park…

13 sitting while reading book in open air..

14. write down my feeling…

15. talking and listening story…

16. cuddling in my bi’s arms…

17. watching people…

18. watching movie clips…

19. eating sushii…

20. smelling my bi’s scent ‚̧

baru itu yang kepikir… but those all simple things that make me happy… ūüôā

see yaa…

gambar dipinjem dari sini 

Perharps Love… :)

4 Aug

I don’t remember from when it was, that i started to think about you…

The toughts would appear about twice, they kept expanding and i felt a bit surprised…

I kept thinking to myself that it was nothing, but it was awkward when i talked to you…

is it love ?

If you’re thinking the same thing, then is it a start for us ?

my heart keeps loving you… it’s screaming for the whole world to hear

why is it that I hear it now ?

I’ve found love… now that I’ve found you…

Perharps Love by Howl & J

gambar saya pinjem dari sini

photography :)

8 Jun

¬†ya ampunn…. kok kayaknya saya jadi suka sama “this thing” … padahal tadinya suka sebel sendiri gara gara si pacar yang tergila gila sekali sama hal ini :p

well… that’s it kalo saya sih cuma suka aja… it’s for my personal pleasure only.. i post my photos here please take a look if you have time ūüôā

oya.. kenapa suka? bermula dari foto ini sebenernya,

¬†Foto ini diambil di depan Taman Ismail Marzuki using my lovely Canon Ixus 210…. foto biasa aja sih sebenernya.. tapi gak tau kenapa ngeliat ini bikin gue mau ngeliat lebih banyak lagi foto foto kaya gini yang lahir dari tangan gw sendiri.. :p

well, i think i’m gonna learn it more… i’m gonna post my photo if i have the interesting one ūüôā

 

Five biggest gratitudes in my life :)

5 Jun

1. I have family that always support me for whatever I am… and remind me kindly when i did something wrong…

2. I have a chance to study in one of best university in Indonesia, in one of best major

3. I have a chance to have job experience in one of best public accountant in Indonesia which is really suitable with my major in university

4. I have friends that will always there for me no matter what

5. I have a chance to know more about the only man I love in my life until now – and I hope for the rest of my life-

just wanna thank for everything I have in my life,, please kindly remind me if I ever forget about you ya Allah…..

his poetry ….

28 Feb

Tiba-tiba gelap menyesak,

Kelam menghitam,

Segala seketika menjadi malam…

Tetapi,

Lengkung senyummu seperti sekelebat cahaya yang tenang terkenang…

*      *     *

Lekat,

Terlekati bisu yang menempel semu…

Jelaga itu merayapi ramai dalam damai…

Lelah,

Tersudahi celotehmu dalam diam…

Lalu teguk sudah…

*    *    *

Teruntuk pagi di ufuk timur :

Aku terpeluk awan..

Aku terlekati mendung gemendung…

Berpeluh hujan teduh…

Berbingkai mendung…

Aku membasahi kedinginan…

___________________________

dan aku pun ingin berhenti dari mimpi

*    *    *

my man wrote this lovely poetry to me…isn’t it sweet ??

love him so much…

and I love u so….

7 Feb

That’s how much I love you…¬†That’s how much I need you
And I can’t stand…
Most everything you do make me wanna smile…
Can I not like it for a while?

*         *        *

But you won’t let me…
You upset me… and then you kiss my lips…
All of a sudden I forget that I was upset…
Can’t remember what you did…

*         *        *

But I hate it…
You know exactly what to do…
So that I can’t stay mad at you for too long…

that’s wrong…

But, I hate it…
You know exactly how to touch…
So that I don?t wanna fuss and fight no more…
Said, I despise that I adore you…

*         *        *

And I hate how much I love you…
I can’t stand how much I need you…
And I hate how much I love you…
But I just can’t let you go…
And I hate that I love you so…

*         *        *

And you completely know the power that you have…
The only one that makes me laugh…
Sad and it’s not fair how you take advantage of the fact
that I love you beyond the reason why…
And it just ain’t right…

*         *        *

One of these days, maybe your magic won’t affect me…
And your kiss won’t make me weak…
But no one in this world knows me the way you know me…
So you’ll probably always have a spell on me…

*         *        *

written by : S. Smith, M. S. Eriksen, T. E. Hermansen

popularized by : Rihanna

Produced by : Def Jam

Bout Love….

16 Dec

nice writing from my friend…bout love….


1. Cinta itu seperti kupu-kupu. Tambah dikejar, tambah lari.
Tapi kalau dibiarkan terbang, dia akan datang disaat kamu tidak mengharapkannya.

Love is like butterfly, more u catch it, more it will stays away from you. But if you let it fly, it will come when you least expect it.

Cinta dapat membuatmu bahagia tapi sering juga bikin sedih, tapi cinta baru berharga kalau diberikan kepada seseorang yang menghargainya. Jadi jangan terburu-buru dan pilih yang terbaik.

Love can make you happy, but often also make you sad . Love only worth if you give it to someone who really appreciate it. So, don’t take a rush, and choose who’s the best for you.


2. Cinta bukan bagaimana menjadi pasangan yang “sempurna” bagi seseorang.
Tapi bagaimana menemukan seseorang yang dapat membantumu menjadi dirimu sendiri.

Love is not about being a perfect match for someone. But how you find someone who can help you to be yourself.


3. Jangan pernah bilang “I love you” kalau kamu tidak perduli.
Jangan pernah membicarakan perasaan yang tidak pernah ada.

Never said “I Love You” if you don’t care. Never said a feeling that never exist.

Jangan pernah menyentuh hidup seseorang kalau hal itu akan menghancurkan hatinya.

Never come into someone’s life if u know that it’ll break their heart.

Jangan pernah menatap matanya kalau semua yang kamu lakukan hanya berbohong.

Never looking into someone’s eyes, if all you do is a lie

Hal paling kejam yang seseorang lakukan kepada orang lain adalah¬†membiarkannya jatuh cinta, sementara kamu tidak berniat untuk¬†menangkapnya…

The most¬†cruel¬†thing¬†that¬†someone¬†did¬†to others¬†is to¬†let him¬†fall¬†in love,¬†while¬†you¬†do not¬†intend¬†to¬†catch it at all¬†….

4. Cinta bukan “Ini salah kamu”, tapi “Ma’afkan aku”.

Love is not “this is your fault”, but “I’m sorry”

Bukan “Kamu dimana sih?”, tapi “Aku disini”.

Not “Where are you now ?”. but “I’m here”

Bukan “Gimana sih kamu?”, tapi “Aku ngerti kok”.

Not¬†“What’s wrong with you?”,¬†but¬†“I’m¬†understand¬†why. “

Bukan “Coba kamu gak kayak gini”, tapi “Aku cinta kamu seperti kamu apa adanya”.

Not¬†“You’re not suppose to be like this”,¬†but¬†“I love¬†you¬†just the way you are.”

5. Kompatibilitas yang paling benar bukan diukur berdasarkan berapa lama kalian sudah bersama maupun berapa sering kalian bersama, tapi apakah selama kalian bersama, kalian selalu saling mengisi satu sama lain dan saling membuat hidup yang berkualitas.

Compatibility¬†is¬†definitely not¬†measured¬†by¬†how¬†long¬†you’ve been¬†together¬†or¬†how¬†often¬†you are¬†together,¬†but during the¬†time¬† you’ve been together,¬†you¬†always¬†complement¬†each¬†other¬†and¬†make¬†each other a¬†better quality¬†of life¬†..

6. Kesedihan dan kerinduan hanya terasa selama yang kamu inginkan dan menyayat sedalam yang kamu ijinkan.

Sadness and longing only felt  for how long you want to keep it and slicing as deep as you allow.

Yang berat bukan bagaimana caranya menanggulangi kesedihan dan kerinduan itu, tapi bagaimana belajar darinya.

The hardest part is not how to cope with sadness and longing, but how to learn from it ..


 

7. Caranya jatuh cinta: jatuh tapi jangan terhuyung-huyung, konsisten tapi jangan memaksa, berbagi dan jangan bersikap tidak adil, mengerti dan cobalah untuk tidak banyak menuntut, sedih tapi jangan pernah simpan kesedihan itu.

How to fall in love: fall but not stumble, be consistent but not to force, to share and not to be unfair, understand and try not to demanding, sad but not to keep that sadness.


8. Memang sakit melihat orang yang kamu cintai sedang berbahagia dengan orang lain, tapi lebih sakit lagi kalau orang yang kamu cintai itu tidak berbahagia bersama kamu.

It is hurt to see someone you love is happy with someone else,but it is even hurter if someone you love is not happy with you.


9. Yang paling menyedihkan dalam hidup adalah menemukan seseorang dan jatuh cinta, hanya untuk menemukan bahwa dia bukan untuk kamu dan kamu sudah menghabiskan banyak waktu untuk orang yang tidak pernah menghargainya.

The most¬†pathetic thing¬†in life¬†is to¬†find¬†someone¬†and¬†fall¬†in love and¬†only¬†to discover¬†that¬†he is¬†not¬†for¬†you, and¬†you’ve¬†spent a¬†lot of¬†time¬†for people¬†who never¬†appreciate it.

Kalau dia tidak “worth it” sekarang, dia tidak akan pernah “worth it” setahun lagi¬†ataupun 10 tahun lagi.

If he¬†is not¬†“worth¬†it”¬†now,¬†he¬†will never be “worth¬†it”¬†one more year or even¬†10 years.

Biarkan dia pergi…

Let him go…


10. Kadang Tuhan yang mengetahui yang terbaik, akan memberi kesusahan untuk menguji kita. Kadang Ia pun melukai hati, supaya hikmat-Nya bisa tertanam dalam.

Sometimes¬†the Lord knows what’s the best, ¬†He would¬†give¬†trouble¬†to¬†test us. Sometimes¬†it is¬†hurt,¬†so that¬†the wisdom¬†can be¬†embedded¬†in it and we can learn from that.

Jika kita kehilangan cinta, maka pasti ada alasan dibaliknya.Alasan yang kadang sulit untuk dimengerti, namun kita tetap harus percaya bahwa…¬†ketika Ia mengambil sesuatu, Ia telah siap memberi yang lebih baik.

If¬†we¬†lost in¬†love,¬†then¬†there must be reasons¬†of it. The reason sometimes¬†difficult¬†to¬†understand,¬†but¬†we¬†still¬†have to¬†believe¬†that¬†…when¬†he¬†took¬†something,¬†he¬†was ready¬†to give¬†a better.


11. Mengapa menunggu ?
karena walaupun kita ingin mengambil keputusan, kita tidak ingin tergesa-gesa. Karena walaupun kita ingin cepat-cepat, kita tidak ingin sembrono. Karena walaupun kita ingin segera menemukan orang yang kita cintai, kita tidak ingin kehilangan jati diri kita dalam proses pencarian itu.

Why we should wait ? because although we want to make a decision, we do not want to rush. Because even though we want it quick, we do not want to be reckless. Because even if we wanted to find the people we love, we do not want to lose our identity in the searching process


12. Pada akhirnya, lebih baik menunggu orang yang kita inginkan,
ketimbang memilih apa yang ada.

In the end, it’s better¬†to wait for¬†the people we¬†want, rather than¬†choosing¬†what¬†is¬†there.

Tetap lebih baik menunggu orang yang kita cintai,r
ketimbang memuaskan diri dengan apa yang ada.

Still better to wait for those we love,
rather than satisfying ourselves with what is there.

Tetap lebih baik menunggu orang yang tepat,

Still better to wait for the right person,


Karena hidup ini terlampau singkat untuk dilewatkan bersama pilihan yang salah,
karena menunggu mempunyai tujuan yang mulia dan misterius.
Kebanyakan hal yang indah dalam hidup memerlukan waktu yang lama,
dan penantian kita tidaklah sia-sia.

Because life is too short to pass up with the wrong choice,
because waiting have a noble purpose and mysterious way.
Most beautiful things in life take a long time,
and our anticipation was not in vain.

Walaupun menunggu membutuhkan banyak hal – iman, keberanian,
dan pengharapan – penantian menjanjikan satu hal yang tidak dapat seorangpun bayangkan.

Even though  waiting requires a lot of things, faith, courage,
and¬†expectations¬†–¬†on hold¬†promise¬†one thing¬†that¬†no¬†one¬†can imagine.

Pada akhirnya…Tuhan dalam segala hikmat-Nya, meminta kita menunggu,¬†karena alasan yang penting.

In¬†the end¬†…¬†God in¬†all¬†His¬†wisdom,¬†asks¬†us¬†to wait,¬†because¬†an important¬†reason.